De Nemef Entr opent uw deur zonder sleutel!

De Nemef Entr is een revolutionair nieuw cilinderslot. Het openen van uw deur gaat nu wel heel eenvoudig en veilig!.

De Nemef Entr vervangt uw huidige profielcilinder. U kunt uw deur nu openen middels een mobiele App (IOS en Android) of een afstandsbediening.

Nemef Entr, hoe werkt het?

De Nemef Entr vervangt uw huidige cilinderslot. U haalt de huidige profielcilinder uit de deur en vervangt deze door de Nermef Entr. Deze komt aan de binnenzijde van de deur. Aan het Nemef Entre kastje zit een profielcilinder vast die u op dezelfde monteert als de verwijderde profielcilinder. Het kast aan de binnenzijde bevat het motorslot waardoor de deur automatisch op slot gedraaid wordt. Tevens bevat het kastje van de Nemef Entre de nodige electronica zodat deze kan communiceren met uw smartphone, de afstandsbediening, een codebedienpaneel, de zogenaamde keypad, of door middel van een vingerprint accessoire, welk in het najaar beschikbaar komt.

De Nemef Entr wordt de nieuwe standaard voor woningtoegang voor zowel particulieren als voor de zorg.

In de thuiszorg wil men niet meer rondlopen met bossen sleutels en moet de zorgbehoevende zelf zorgen dat de zorgverlener binnen kan komen. De laatste jaren werden vaak sleutelkluisjes gemonteerd aan de buitenzijde van de woning. Deze bleken echter onbetrouwbaar te zijn en makkelijk te kraken door het dievengilde. Met de Nemef Entre is dat verleden tijd! Aan de buitenzijde zit een normale cilinder welk met de sleutel bedienbaar is. Visueel is de Nemef Entr dus niet zichtbaar vanaf buiten.

De hulpverlener kan met zijn of haar smartphone de Nemef Entr ontgrendelen.

De volgende stap is dat van afstand bepaald kan worden wie wel en wie niet de woning binnen mag komen.

De toegangsmogelijkheden van de Nemef Entr

De Nemef Entr is een “slim” cilinderslot. Al jarenlang maken we onze deur open met een sleutel. Vanaf nu is het mogelijk om het cilinderslot op andere manieren te openen:

De Nemef Entr openen via App: Bijna iedereen heeft een smartphone in zijn of haar bezit. Het is hiermee fantastisch om de deur te openen door middel van een mobiele App. In de App (IOS en Android) kunt u meerdere digitale sleutels toevoegen

als er meerdere deuren voorzien zijn van de Nemef Entr. Binnenkort kunt u de voordeur ook openen zonder uw smartphone uit uw zak te halen. Zodra u binnen het bereik komt van de Nemef Entr zal deze automatisch openen. Deze functie kunt u desgewenst in- of uitschakelen.

De Nemef Entr openen met afstandsbediening: met de Nemef Entr krijgt u een afstandsbediening bij geleverd. Één druk op de knop en de deur gaat open.

De Nemef Entr openen met Keypad: Optioneel kunt u een een Keypad bestellen zodat u door middel van een pincode uw deur kunt openen. Zeer handig bij kinderen die nog geen sleutel of afstandsbediening mogen hebben.

De Nemef Entr openen met Fingerprint: Optioneel kunt u door middel van Fingerprint uw deur openen. Deze functionaliteit komt pas in de tweede helft van 2015 beschikbaar.

Tot slot kunt u altijd nog uw deur openen met een sleutel mocht de elektronica niet meewerken of als sommige familieleden nog niet kunnen wennen aan al deze nieuwe mogelijkheden.

Kortom, de Nemef Entr biedt vele mogelijkheden. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen demo´s bij ons in de showroom en desgewenst komen wij de Nemef Entr bij u thuis installeren, mits u in de buurt woont.