Wat u moet weten over de Nemef Entr.

De Nemef Entr past op alle deuren die voorzien zijn van een cilinderslot. De huidige profielcilinder wordt verwijderd en vervangen door de Nemef Entr. Aan de binnenzijde van de deur zit het Nemef Entr kastje met de motorcilinder en alle elektronica. De motor bedient de profielcilinder welk in het huidige slot wordt gemonteerd.

Waar moet u op letten bij het bestellen van de Nemef Entr?

U moet de lengte van de huidige cilinder opmeten. Deze is afhankelijk van de dikte van de deur. Via het filmpje “cilinderslot opmeten” kunt u eenvoudig de lengte van de cilinder opmeten.

De Nemef Entr is leverbaar in diverse lengtes. De standaard lengte voor een deurdikte van 40mm is 30mm aan de buitenzijde en 35mm aan de binnenzijde.
U moet dan de Nemef Entre bestellen in de maat 35-30mm. Wij leveren de Nemef Entr uiteraard met verschillende lengtes profielcilinders.

Standaard wordt de Nemef Entre geleverd met een afstandsbediening een oplaadsnoer en 2 sleutels.

Met 1 acculading kunt u ca. 4 maanden lang uw deur bedienen. Wanneer de spanning te laag wordt geeft de Nemef Entr dat aan door middel van een LED-lampje. U kunt de Nemef Entr weer opladen door middels van het mee geleverde oplaadsnoer. Eventueel is als optie een hanging charger leverbaar waardoor de Nemef Entr opgeladen kan worden zonder hinderlijk snoertje.

Na de montage moet u de draairichting bepalen, links of rechts. Dat noemt men het configureren van de Nemef Entr. Hierbij leert het slot of de motor links of rechtsom moet draaien en hoe vaak. Bij een meerpuntsluiting moet de motor 2x rond draaien.

Naast het configureren Nemef Entr kunt u ook instellen of de motorcilinder het slot automatisch op slot draait. Wanneer de Nemef Entr het magneetje ziet, welk u op het kozijn moet plakken, zal de motor het slot automatisch op het nachtslot draaien. Dat is handig bij de voordeur maar bij een achterdeur kunt u deze functie uitschakelen.

In het najaar komen er meerdere extra functies beschikbaar zoals bediening op afstand, het automatisch openen van de deur met uw smart Phone in de zak.
Ook voor de zorg komen er meerdere extra functies beschikbaar zodat op afstand bepaald kan worden wie wel en wie geen toegang mogen hebben.
Kortom de Nemef Entr wordt de nieuwe standaard voor het openen van deursloten.

Haverkamp nodigt u uit voor een demo in de showroom.
Bij aanschaf van de Nemef Entr hebben wij niet alleen duidelijke instructievideo’s beschikbaar maar bieden wij u ook een telefonische helpdesk.